Diana & Vesta: Prachtige kantooriconen op toplocatie in Amsterdam Zuidoost, ontworpen voor optimale verbinding en functionaliteit.

Faciliteiten

Ook zijn in de nabijheid diverse voorzieningen gevestigd zoals Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome, AFAS Life, Pathé, Woonmall Villa ArenA, ArenA winkelboulevard en winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

Energielabel A+

BREEAM in-use: Very Good

Fitwel Certified

herikerbergweg paul starink

Het gebouw

Diana & Vesta hebben een totale oppervlakte van circa 24.421 m² VVO kantoorruimte en bevinden zich op kantorenpark Plaza Arena te Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is één van de beste kantoorlocaties van Nederland.

Het ontwerp van de kantoorgebouwen geeft de mogelijkheid om de openbare weg door de gebouwen te lopen. De gebouwen worden op de begane grond gescheiden, maar vormen doordat de 6e, 7e en 8e verdieping gekoppeld zijn, wel één geheel.

DIANA & VESTA AMSTERDAM

Architecturale Werkoase

Om optimale lichttoetreding, ruimtelijkheid en uitzicht te realiseren, zijn de bouwblokken voor een aanzienlijk deel uitgespaard. Patio’s, overstekken en vides kenmerken Diana & Vesta. Een zwevend voetgangersdek tussen de gebouwen vormt de openbare ruimte die het geheel verbindt. Aan het openbare patioplein bevinden zich de twee hoofdentrees van de gebouwen. Vanuit de centraal gelegen entreehallen zijn de vier kernen van de kantoorvleugels bereikbaar.

In het gebouw zijn onder andere gevestigd Handelsbanken, IQVIA Nederland, Praxis en The Office Operators.

ingang
Vierkante meter
0
Verdiepingen
0
Gebouwd jaartal
0
Parkeerplaatsen
0
Gebouwen
0