Diana & Vesta: Prachtige kantooriconen op toplocatie in Amsterdam Zuidoost, ontworpen voor optimale verbinding en functionaliteit.
herikerbergweg paul starink

Ligging

De gebouwen Diana & Vesta maken deel uit van het prestigieuze complex Plaza Arena in Kantorenpark Zuidoost te Amsterdam. Deze locatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest gewilde kantoorlocaties in de Amsterdamse regio. Dit is mede te danken aan de nabije ligging aan het Intercity Station Amsterdam Bijlmer Arena en de aanwezigheid van vele faciliteiten zoals Arena Meubelboulevard, AFAS Life en winkelcentrum de Amsterdamse Poort.

DIANA & VESTA AMSTERDAM

Parkeren

Er zijn parkeerabonnementen beschikbaar op basis van een parkeernorm van 1:125 m² VVO kantoorruimte, welke abonnementen recht geven op parkeren in de onder de gebouwen gelegen parkeergarage P10. De abonnementen geven recht op parkeren van 07:00 – 19:00 uur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Buiten voornoemde tijden is het geldende uurtarief van toepassing.

ingang

DIANA & VESTA AMSTERDAM

herikerbergweg paul starink

Bereikbaarheid

Per auto
De kantoorgebouwen zijn met de auto optimaal bereikbaar vanwege haar centrale ligging tussen de knooppunten van de A1- Amsterdam-Amersfoort, A2-Amsterdam-Utrecht, de Ringweg van Amsterdam A10 en de A9.

Per openbaar vervoer
Ook per openbaar vervoer zijn de gebouwen goed te bereiken. Op loopafstand ligt het gecombineerde metro- en NS Intercity Station Amsterdam Bijlmer Arena. Dit intercity station heeft rechtstreekse verbindingen met Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.